menu
(cs)Testimonials
(cs)You are here:  (cs)Testimonials/Szabi's story
testimonial
8
(cs)Jun

Szabi's story

Kisfiammal, Szabival 2009-ben kezdtünk logopédiára járni. Ügy tűnt, az iskolás időre teljesen rendben lesz a beszéde, de 2011 tavaszán szólt a fejlesztő pedagógus, hogy a hallásával van valami probléma, és így kerültünk Pataki doktor úrhoz.
Vizsgálatok kimutatták, hogy túlhallásos Szabi, és ezért kezdtük el a hallásébresztés terápiát.
Nagyon köszönjük Pataki Tanár Úrnak, hogy kidolgozta a terápiát, és köszönjük a lehetőséget a Két Kéz Segítő Alapítványnak, hogy helyet, időt és odafigyelést biztosítottak ennek a dolognak. 
A terápia hatékonyságáról még nem tudok nyilatkozni, mivel ma fejezzük be a terápiát, de már a 10 nap nagyon sok mindent adott nekünk.
Nagyon sokféle gyerekkel és szülővel ismerkedtünk meg, és sokat kaptunk az elfogadás, alkalmazkodás iskolájától.
A napi foglalkozások családias környezetben folynak, de nagy odafigyeléssel és amit esetleg nem tudtunk az elméletről, arról információt kaptunk a jelen lévő segítőktől.
Számunkra a hallásébresztés egy nagy lehetőség, hogy a kisfiam az iskolában ne induljon hátránnyal a többi diákkal szemben, és ne befolyásolja a veleszületett probléma a beszédben és írásban és a tanulmányi eredményében. 
Remélem, az ellenőrző vizsgálat igazolja, hogy nála is hatékony volt a terápia. Az biztos, hogy akármi is lesz az eredmény, én ajánlani fogom a terápiát a környezetemben mindenkinek, mert egy nagyon jó lehetőség, hogy ennyi energiával, amit a családnak rá kell fordítania erre a terápiára, ilyen lehetőséget kapjanak ezek a gyerekek a teljes javulásra.
Köszönöm!
P. Krisztina